Шофьорите в Австрия, виновни за превишена скорост, ще се сблъскат с

...
Шофьорите в Австрия, виновни за превишена скорост, ще се сблъскат с
Коментари Харесай

Австрия бори джигити на пътя с конфискация на кола и продажба на търг

Шофьорите в Австрия , отговорни за превишена скорост , ще се сблъскат с конфискуване на кола и продажба на търг , сподели държавното управление в понеделник, пробвайки се да възпре " момчетата състезатели ", оповестява " Ройтерс ".

Планираната смяна в законодателството, оповестена от ръководещата коалиция на консерваторите и Зелените, има за цел да затегне разпоредбите на Австрия , с цел да ги приближи до тези в други страни като прилежаща Германия и Швейцария.

Местните управляващи споделят, че се пробват да слагат под надзор противозаконните улични надпревари и други случаи на превишена скорост . Въпреки че множеството водачи в никакъв случай няма да ги виждат, те предизвикват смъртни случаи, от време на време включващи почтени минувачи.

" При скоростите, за които приказваме тук, никой не управлява изцяло транспортното си средство. Колата се трансформира в неконтролируемо оръжие и заплаха за изцяло почтени хора ", сподели министърът на превоза Леонор Гевеслер от Зелените на конференция, на която очерта проекта.

По-конкретно, всеки, заловен да кара с 60 км в час над ограничаването на скоростта в градовете, където ограничаването нормално е до 50 км/ч, или със 70 км/ч над ограничаването другаде, където ограничаването е до 130 км/ч, ще му бъде иззета колата за период до две седмици , съгласно проекта на държавното управление.

Ако са повторни извършители или са първи извършители, които карат изключително бързо, повече от 80 км/ч над ограничаването в даден град или повече от 90 км/ч над него другаде, колата им ще бъде иззета вечно и продадена на търг , сподели Гевеслер.

Последният проект е в допълнение към ограниченията , въведени предходната година, които усилиха периода, за който водачите губят книжките си в случаи на превишена скорост и рискова скорост.

" Този, който към този момент няма кола, не може повече да кара с превишена скорост . Точно по тази причина тази мярка е толкоз сполучлива в други страни - тъй като удря там, където боли, и пази популацията като цяло ", сподели Гевеслер и добави, че въпреки ограниченията да са строги, те са нужни.
 Джигит
Джигит " хвърча " с 316 км/ч по Автомагистрала " Тракия "

Мъжът самичък се похвали в обществените мрежи
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР